Mer action. Mindre admin.

Telefoni, mobiltelefoni och växeltjänst i en och samma plattform.

Alla kanaler – alla plattformar

Alla enheter, alla plattformar. Oavsett hur ett samtal sker – över mobilnätet, det allmänna telefon­nätet eller internet – så är upplevelsen och funktionerna detsamma. Telavox är den enda virtuella operatören som använder sig av TDC och Telias infrastruktur över hela Norden. Håll kontakten med kunder och kollegor på vilket sätt du vill. Du bestämmer.

Originell mobillösning

Mobilabonnemang direkt från Telavox. Aktivera SIM och eSIM på egen hand i ett enat gränssnitt. Flexibla dataplaner inklusive roaming.Bara tillgängligt i Norden. eSim bara i Sverige och Finland.

eSIM

Den nya generationen SIM-kort, eSIM, gör att användaren kan komma igång med den nya mobilen på ett snabbt, enkelt och miljövänligt sätt.

Samma upplevelse oavsett nät

Mobil- och fast telefoni över mobilnät, det allmänna telefonnätet, trådlöst LAN, VoIP och mVoIP på en enda enhet. Telefonnummer i över 65 länder.

Molnbaserad växel

Sofistikerad, prisvärd, flexibel och säker. En växeltjänst som växer med ditt företag.

IP-telefoni

Billigt, flexibelt och med perfekt ljud – att ringa via internet är lättare än någonsin med vår heltäckande lösning. Du kan även ansluta en fysisk telefon eller en trådlös DECT-telefon.

Softphone

En app för webb, mobiler och desktop. En enda användarvänlig plats för all kommunikation. Använd en och samma app för SMS, chatt och möten med kollegor och kunder.