IT-tjänster

Att ha Wsolvit som it-partner innebär att du har tillgång till allt som marknaden har att erbjuda men med en enda kontakt. Vi har lång erfarenhet och utgår alltid efter kundens behov och önskemål.

Arbetsplats som tjänst

En komplett lösning för ert företag med allt som behövs för att jobba lokalt och mobilt på ert företag. IT på kran med all inclusive! 

IT drift

Övervakad miljö i tryggt förvar hos ett företag som kan. Vi löser förutbestämda checkpunkter och det som uppkommer över tid så att ni kan fokusera på er verksamhet och ha en problemfri drift. 

Konsulttjänster

Vi kan tillföra specialkompetens till de IT-projekt ni önskar tillsammans med er eller som ett isolerat projekt.

Projektledning

En god projektledning är en förutsättning för ett snabbt och kostnadseffektivt IT-projekt. Vi har erfarenheten som kan stärka era projekt vare sig vi tillför konsulttjänster eller ni står för dessa vid sidan om.

Microsoft 365

Office 365 handlar om är att göra det enklare och effektivare att driva ett företag. Snabb, säker och enkel åtkomst oavsett var du än är någonstans.

Virtuell server

En server i molnet med resurser på kran. Specialdesignad efter dagens behov med möjlighet att växa.

Server

En fysisk server på ert kontor eller i extern serverhall med all modern säkerhet och infrastruktur runt om eller i kombination med molnet.

Hybridlösning

Lokal server i kombination med molnet för att välja det bästa av alla världar för erat behov och era applikationer.

Dautomate

Allt som finns på papper och blanketter kan digitaliseras. Vi har plattformen för att göra detta möjligt. Det kan vara checklistor, nyckelloggar, digitala kvittenser etc..

Backup

Lokalt eller till molnet eller både och. Ni väljer säkerhetsnivån.

Helpdesk

Vill ni outsourca er egen helpdesk eller låta oss ta 1:a linjen? Vill ni bara ha support på en unik del av eran IT-miljö? Vi löser detta som en skräddarsydd lösning.

Webbserver

Specialdesignad webbserver med de resurser ni behöver i dag och med möjlighet att växa.

Dator som tjänst

Undvik tunga investeringar med arbetsplats som tjänst. En problemfri uppsättning av hårdvara, program och tjänster till en fast månadskostnad inklusive service, support och försäkring.

IT-support

Med ett supportavtal är du en prioriterad kund hos oss och därmed garanterad en viss svarstid när du behöver hjälp. Ärendets art avgör om det kan lösas via telefon, via mobil fjärråtkomst alternativt av en supporttekniker på plats.